Succesverhalen

Benieuwd naar de ervaring van onze klanten?


"De sfeer is informeel en laagdrempelig"

Wij maken nu sinds een halfjaar gebruik van de Ecom Boekhouder en weten zeker dat de relatie langer zal duren. Ecom Boekhouder is meer dan alleen een boekhouder. Wat op de site staat maken ze ook echt waar. Er is persoonlijk contact en ook voor vragen buiten de boekhouding kan je bij Ecom Boekhouder terecht. Zo hebben we zelfs een Whatsapp groep aangemaakt voor al onze vragen. De sfeer is informeel en laagdrempelig maar tegelijkertijd denken ze ook met je mee en nemen ze een adviserende en begeleidende rol aan ten aanzien van je onderneming. Eerder hadden we onze boekhouding niet goed op orde en deden we dit vaak als laatst omdat we het simpelweg niet goed kunnen. Nu kunnen wij ons weer volledig focussen op onze e-commerce onderneming. Ben je opzoek naar een professionele partner welke een hoogwaardige bijdrage kan leveren aan je onderneming op persoonlijke en informele manier, dan ben je bij Ecom Boekhouder aan het juiste adres. De investering verdient zich namelijk dubbel terug!

Mike & Xander


"De Ecom Boekhouder denkt echt met je mee"

Na lang opzoek te zijn geweest naar een goede boekhoudpartij, zijn wij uiteindelijk in contact gekomen met de Ecom Boekhouder. Een van de beste keuzes die wij gemaakt hebben. De Ecom Boekhouder is geen standaard oudbollig boekhoudkantoor, maar denkt echt met je mee (op echt alle vlakken in het bedrijf). 100% een aanrader als je nog op zoek bent.


"De boekhouding wordt perfect geregeld!"

Ik ben nu ongeveer 6 maanden klant bij de Ecom Boekhouder en dit bevalt mij uitstekend! De boekhouding wordt perfect geregeld en Kevin helpt je overal waar nodig is. Kevin is niet zomaar ’een boekhouder’. Hij reageert op alle vragen die je hem stelt en geeft hiervoor altijd duidelijke en heldere antwoorden. Een belletje slaat hij nooit af en deze gesprekken zijn altijd ook nog eens heel gezellig, waardoor er een heerlijke informele sfeer ontstaat. Kort gezegd, EEN AANRADER!


Mike

Geusgoods


"Gezellige en losse sfeer"

Mijn ervaring bij de Ecom Boekhouder is dat er altijd ruimte en tijd wordt gemaakt voor meetings. Er wordt meegedacht waar nodig en er is altijd een gezellige, losse sfeer. Kevin denkt altijd mee over verbeteringen en mogelijkheden en is niet vies van hard werken. Hij werkt altijd secuur en strak en reageert lekker snel op korte vragen via whatsapp.


Selau

OM


"Daarnaast voelen de maandelijkse meetings ook als sparsessies om mijn onderneming echt te laten groeien"

Na het eerste jaar het boekhouden zelf geregeld te hebben was ik opzoek naar een boekhouder die dit voor mij uit handen kon nemen. Wel had ik nog wat eisen tijdens mijn zoektocht. Ik zocht naar een boekhouder die veel kennis heeft van de e-commerce branche, waar persoonlijk contact voorop staat en die mij ook nog kan helpen met eventuele randzaken. Bij de Ecom Boekhouder viel alles samen. Als ik een vraag heb kan ik deze makkelijk stellen via Whatsapp en wordt deze ook binnen 1 dag behandeld (en als het even kan ook opgelost). Daarnaast voelen de maandelijkse meetings ook als sparsessies om mijn onderneming echt te laten groeien. Ben je dus opzoek naar een boekhouder die naast zijn normale werkzaamheden ook nog dat zetje extra voor je bedrijf kan betekenen? Dan ben je bij de Ecom Boekhouder zeker aan het goede adres!"Kwaliteit boven kwantiteit"

Zeer tevreden!

Ik werk zo al half jaar samen met Ecom Boekhouder en merk echter dat ze kwaliteit boven kwantiteit leveren. Je bent niet zomaar een persoon die zijn boekhouden laten doen, je wordt meer behandeld als een vriend. Dit geeft mij dan ook fijner en veiliger gevoel om dit bedrijf mijn boekhouding te laten doen.


Contact

Vragen? Neem contact met ons op!

EcomBoekhouder. All rights reserved. 

Scroll to Top
Scroll to Top